Home

Retur i EKRK

Flyet skal parkeres i hangaren.

Tjek at log-bøger er ført korrekt. Husk altid at orientere de andre piloter på flyet, såfremt der er nogen viden, som kan påvirke flyvningen for næste pilot. Husk også at grounde flyet, såfremt det skønnes, at være det rigtige at gøre.

Flyet har konto ifm. starter fra Roskilde, hvorfor disse faktureres sammen med flyvetiden, når der tilsendes faktura. Husk at sende alle informationen fra logboggen til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Når der flyves

Under flyvningen, er det vigtigt... 

Når der landes på fremmede pladser, er det vigtigt at flyet er parkeret på en sådan måde, at der ikke sker skade. Overveje om det kan blæse op, og flyet skal fortøjres.

Inden der flyves

OY-GVD skal være booket i bookingsystemet. De enkelte anpartshavere har råderet over ugerne på skift, jf. kalenderen. I den pågældende uge, har den enkelte ejer retten til at afvise andre ejere og lejere, efter eget skøn. Der er dog en generel interesse for foreningen, om at få flyet ud og flyve så meget som muligt, så normalt vil man lade andre flyve, når man ikke selv benytter flyet.

Uger kan byttes, osv. Ønsker man at benytte flyet til en lokaltur, og kan man ikke få fat i den ansvarlige for ugen, så er det tilladt på dagen, at tage en lokaltur.